به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: در جلسه‌ای با حضور دکتر رادملکشاهی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه، دکتر حسین آبادی مسئول بسیج اساتید استان، دکتر جلیلی مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه و جمعی از اساتید و مدرسان دانشگاه، احکام مسئول و اعضای شورای کانون بسیج این دانشگاه اهدا گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه: در جلسه‌ای با حضور دکتر رادملکشاهی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه، دکتر حسین آبادی مسئول بسیج اساتید استان، دکتر جلیلی مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه و جمعی از اساتید و مدرسان دانشگاه، احکام مسئول و اعضای شورای کانون بسیج این دانشگاه اهدا گردید.

در ابتدای جلسه دکتر حسین آبادی ضمن تبریک آغاز به کار کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه، فعالیت‌های عقیدتی، بصیرتی، اخلاقی و مهارتی را محورهای اصلی حرکت کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌ها عنوان کرد.

مسئول بسیج اساتید استان کرمانشاه گفت: تشکیل حلقه‌های صالحین با مباحث علمی و دانش بنیان، تلاش در جهت ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با صنایع و برگزاری کارگاههای مهارتی از جمله زمینه‌های فعالیت اساتید بسیجی است.

در ادامه دکتر جلیلی ضمن تشکر و قدردانی از حمایت‌های رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه، گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته جهت راه‌اندازی و شروع به کار کانون بسیج دانشگاه ارائه داد.

مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه: از استقبال مدرسان جوان این دانشگاه برای فعالیت در کانون بسیج اساتید خبر داد و افزود: برای فعالیت‌های بیشتر در حوزه بسیج دانشگاه نیازمند حمایت از سوی کانون بسیج اساتید استان هستیم.

دکتر جلیلی به برگزاری کارگاه‌های مهارتی و توانمندسازی ویژه اساتید دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و افزود: حضور مستمر مدرسان دانشگاه در کمک رسانی به آسیب دیدگان زلزله اخیر استان خود نمودی از وجود روحیه بسیجی در اساتید این دانشگاه است.

در پایان جلسه احکام مسئول و اعضای شورای کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه با امضای رییس بسیج اساتید کشور با حضور دکتر رادملکشاهی و دکتر حسین آبادی اهدا گردید.